+385 98 909 1707 | info@fiziomed.net

Inicijalni pregled osnova je liječenja u FizioMed centru i neizostavan dio svakog manualnog ili terapijskog tretmana koji se provede u centru.

Pregled fizioterapeuta uključuje detaljnu analizu i procjenu Vašeg općeg stanja, te sve potrebne ortopedske, reumatološke, neurološke kliničke testove. Na osnovu povijesti problema ili bolesti i Vašeg subjektivnog osjećaja napraviti će objektivan pregled i procjenu problema. Također će napraviti procjenu posture i povezati sa načinom života i sportskim aktivnostima.

 

• Utvrditi će sva odstupanja u ramenom i zdjeličnom obruču, lopaticama, te donjim i gornjim ekstremitetima.

 

• Utvrditi će odstupanja u stopalima, te pozicije koljena i kukova i odstupanja u krivinama kralježnice (skolioza, kifoza, lordoza) i rotacije trupa.

 

• Utvrditi će moguće uzroke Vaših bolova, problema i razloge odstupanja Vašeg tijela od normale.

 

• Također, ukoliko sa sobom ponesete dijagnostičke nalaze i slike sa prijašnjih pretraga napraviti će analizu stanja, te na taj način utvrditi točan uzrok problema koji Vas muči i preporučiti Vam optimalnu, individualiziranu terapiju i dati Vam preporuku životnih aktivnosti kojima bi mogli prevenirati ili otkloniti Vaš problem.

 

 

 

Tijek pregleda

 

• Pregled započinje razgovorom s klijentom iz kojeg saznaju anamnezu (način života, životne navike, obiteljski naslijeđene bolesti, vrstu posla, prijašnje traume, operacije i sl.)

 

• Utvrđuju ili saznaju uzroke boli zbog kojih je došao

 

• Bilježe sve upozoravajuće čimbenika zbog kojih se ne bi provodila neka vrsta terapije

 

• Procjena općeg stanja klijenta vidljivim, vanjskim mjernim ortopedskim, reumatološkim , neurološkim, kliničkim testovima i procjena unutrašnjeg stanja putem donesenih nalaza i dijagnostičkih slika iz kojih saznaju gdje je točan uzrok problema

 

• Upisom u listu pregleda i terapijskih tretmana provode mjerenje opsega pokreta, gibljivosti kralježnice, snage mišića, pronalaze uzroke i vrstu boli, određuju terapiju i ostale potrebne procedure

 

 

 

Po potrebi se odmah na prvom pregledu radi neki od manualnih ili terapijskih tretmana kako bi klijenta momentalno oslobodili boli

 

Mjerenja rade na početku, tijekom i nakon terapijskog ciklusa kako bi imali detaljan prikaz stanja tijekom cijelog terapijskog ciklusa.

 

Ljubaznošću i prijateljskim pristupom, a isto tako i stečenim znanjem i iskustvom pružaju svojim klijentima povjerenje i sigurnost u ono što rade, te tako iskazanim povjerenjem dodaju još jedan dio zadovoljih klijenata na svoju listu! Budite i Vi jedan od njih!

REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN

FIZIOMED centar za fizioterapiju

Roko Nikolić, bacc. physioth.

098/909-1707

info@fiziomed.net

Ulica dr. Zdravka Kučića 32

51 000 Rijeka, Hrvatska

PONEDJELJAK                 09:00 - 21:00

UTORAK                           09:00 - 21:00

SRIJEDA                            09:00 - 21:00

ČETVRTAK                       09:00 - 21:00

PETAK                               09:00 - 21:00

Inicijalni pregled osnova je liječenja u FizioMed centru i neizostavan dio svakog manualnog ili terapijskog tretmana koji se provede u centru.

Inicijalni pregled osnova je liječenja u FizioMed centru i neizostavan dio svakog manualnog ili terapijskog tretmana koji se provede u centru.